Hvordan returnerer jeg en vare?

LightInTheBox håber at du bliver tilfreds med hvert køb du foretager, men i nogle tilfælde kan en kunde ønske at returnere en vare. Du kan se trinene i vores returneringsproces i diagrammet nedenfor:

Hvis du har brug for at returnere en vare, kan du starte processen ved at følge trinene nedenfor:

• 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordrer
  • 2. Klik på den ordre du har brug for hjælp med
  • 3. Klik på Returneringer & Refunderinger og du bliver dirigeret til en online-formular.
  • 4. Du bedes udfylde formularen, og give så mange detaljer som muligt, og uploade fotografier, som tydeligt viser problemet med varen (om nødvendigt).
  • 5. Vores Customer Service-team vil give dig et svar indenfor 24 timer.
  • 6. Customer Service godkender din returnering og sender dig en Produkt returneringsformular. Du bedes udfylde den fuldstændigt og sende dine varer tilbage til os så hurtigt som muligt.
  • 7. Når vi har modtaget din pakke, bliver din returnering behandlet i løbet af 3 til 5 arbejdsdage, hvorefter din refundering vil blive udsendt.

Vi leverer på nuværende ikke en returneringsetiket.