Betaling med kredit-/debet-kort

Betaling med kredit-/debet-kort.

pay with cards

Vi accepterer på nuværende et bredt udvalg af kredit-/debet-kort, inklusive Visa, MasterCard, og American Express. Det er let at bruge et kredit-/debet-kort til at betale for dit LightInTheBox-køb, du skal blot gøre som følger:

• 1. I din indkøbskurv, klik når du har undersøgt dine varer.
  • 2. På Ordreoplysninger siden, under Betalingsmetoder, vælg Kredit- eller debetkort Card.
  • 3. Click og udfyld dine kreditkort-oplysninger.
  • 4. Når du har udfyldt dine betalingsdetaljer, klik på for at gennemføre betalingen for dine/dine vare/varer.

LightInTheBox.com opbevarer eller gennemgår ikke dit kreditkorts & personlige oplysninger. Hvis der skulle opstå nogle problemer angående din kreditkort eller debetkort transaktion, bedes du kontakte GlobalCollect eller firmaet for dit kreditkort for assistance.