Hvordan kan jeg ændre betalingsmetoder?

Hvis du har en afventende eller et udkast af en ordre, og ønsker at bruge en anderledes betalingsmetode, er det meget let:

• 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordret i det øverste højre hjørne.
  • 2. Klik på den afventende eller udkast af en ordre, du har brug for hjælp med.
  • 3. Klik på Rediger ordre, hvorefter du bliver ført til siden Ordreoplysninger, hvor du kan vælge din ønskede betalingsmetode.