Hvornår vil mine optjente belønninger være på min konto?

Belønninger blive sat ind på din Belønninger & Kreditkonto nor levering er bekræftet og du har skrevet en anmeldelse af varerne på din bestilling.

Du kan følge disse 5 trin til at fuldføre din anmeldelse.

• Trin 1  Klik på "Delivery Bekræftelse" knappen på enten din 'Mine ordrer' siden eller din 'Ordre Detaljer' side.. Hvis vi allerede har bekræftet at du har modtaget din ordre, kan du stadig klikke på "Skriv en anmeldelse" knappen på disse sider i stedet for "Leveringsbekræftelse" knappen.

• Trin 2 Klik på "Ja" knappen for at blive taget til den "Pakke Anmeldelse 'siden.

• Trin 3  På siden 'Pakke Anmeldelse' siden, bedes du udfylde din anmeldelse.

• Trin 4 Når du har indsendt din anmeldelse, vil dine belønninger til denne ordre blive sendt til dine Belønning & Kredit konto, og du vil blive ført til din 'Ordre Detaljer side, som vil vise din opdaterede Belønningssaldo.

• Trin 5Du kan kontroller din Belønning & Kredit Konto på   Belønning & Kredit siden.

• Noter:
    Hvis din ordre blev placeret før September 27, 2013, og du stadig ikke har modtaget dine belønninger, bedes du skrive en gennemgang af de varer i din bestilling. Du modtager dine belønninger kort tid derefter.