Hvordan kan jeg spore min pakke?

Spor min pakke

Når en ordre er afsendt, vil vi sende dig en forsendelsesbekræftelse via e-mail, hvori du kan finde dit tracking-nummer. For at tjekke din pakkes status, skal du klikke på linket, som vil viderestille dig tilUPS, DHL eller andre fragtfirmaers hjemmesider. Denne funktion gør dig i stand til at spore din pakke ved hjælp af den tracking-kode, som er sendt til din e-mailadresse.

Du kan også spore din ordre i "Mine ordrer" ved at følge disse fire trin:

Trin1

Log ind på din konto og klik på "Mine ordrer".

Tilbage til toppen ▲

Trin 2

Klik på detOrdrenummer, du ønsker at spore.

Tilbage til toppen ▲

Trin 3

Klik påSpor knappen eller track denne ordre-linket, der er placeret ved siden af tracking-nummeret.

Bemærk:
Tracking er for øjeblikket ikke tilgængelig for Postforsendelse - Uden Tracking (GRATIS fragt).

Tilbage til toppen ▲

Trin 4

• Når du klipper på Spor-knappen, vil en popup dukke frem, der viser dig tracking-detaljerne.
  • For at blive viderestillet til fragtfirmaets hjemmeside, klik på link-knappen. Her kan du indtaste dit tracking-nummer og finde ud af, hvor din pakke er i forløbet.

Tilbage til toppen ▲