Knowledgebase

 Search your questions?

  

Úpravy šatů na míru a podmínky vrácení zboží

Úpravy a reklamace šatů na míru
ÚpravyZrušení objednávkyReklamační řádVrácení zboží

Úpravy

Pokudsi přejete šaty trochu upravit, je to možné - vždy necháváme ve švech několikacentimetrovou rezervu, aby váš místní krejčí/švadlena mohl/a šaty lehce upravit.  Šaty mají obvykle rezervu 2.5 cm na každé straně švu.Květinové zdobení, korálky, výšivky nebo pásky/mašle mohou omezit možnost šaty popustit.

Pokud by se dodané šaty lišily od Vámi zadaných rozměrů o více než 2.5cm, nechte si šaty upravit Vámi vybranou švadlenou/krejčím a my Vám rádi uhradíme úpravu až do výše 100% ceny šatů.Pokud si zvolíte tuto možnost, nezapomeňte k žádosti o náhradu přiložit účtenku od švadleny/krejčího.

Šaty nebo oblečení, které Vám nesedí, ale odpovídají Vámi zadaným rozměrům, nepodléhají vrácení ani výměně. V takovém případě Vám musí být šaty upraveny na Vaše vlastní náklady.

Zrušení objednávky

Chápeme, že objednávka šatů na míru pro zvláštní příležitost je důležitý úkon a náš reklamační řád na to bere ohled. Naše oblečení a některé doplňky (včetně bot, bolerek a šerp) je vyrobeno na zakázku. Ať už si vyberete standardní velikost nebo zašlete vlastní míry, materiály nemohou být znovu použity, jakmile výrobní proces započne. Dobrá zpráva je, že po odeslání objednávky máte ještě stále čas si to rozmyslet.Pro více informací se prosím podívejte do našich podmínek pro zrušení objednávky a vrácení zboží níže.

  • U objednávek zrušených během 24 hodin od potvrzení platby vzniká nárok na vrácení peněz v plné výši.

  • Objednávky zrušené více než 24 hodin od potvrzení objednávky mají nárok na částečné vrácení peněz (vrácení poštovného v plné výši, 50% ceny objednaného zboží).

  • Jakmile je hotová objednávka odeslána k vám, nelze ji zrušit.Pokud chcete zrušit objednávku, přihlašte se do sekce Moje objednávky .

  •  Když dostanete e-mail s předmětem "Děkujeme. Vaše platba byla potvrzena.(Obj.č. #_________)", Vaše platba byla zpracována a potvrzena.

Reklamační řád

Vaše spokojenost je naší nejvyšší prioritou! Po doručení zásilky Vám doporučujeme zkontrolovat výrobek a ujistit se, že šaty mají objednanou standardní nebo Vámi zadanou velikost. Vyzkoušejte si oblečení co nejdříve.Neodstraňujte žádné visačky, oblečení neupravujte ani neperte.

Pokud vracíte šaty, oděv nebo doplňky, ujistěte se, že jsou v původním stavu - nenošené, neprané, neupravené, nepoškozené, čisté, bez žmolků a vlasů, s nepoškozenými a připevněnými visačkami.

  • Vadné, poškozené nebo chybně zaslané výrobky

    Pokud jste dostali výrobek ve špatné barvě: Máte nárok na vrácení peněz v plné výši, jakmile Zákaznický servis potvrdí chybnou barvu.Barevné odchylky způsobené nastavením monitoru nezakládají nárok na vrácení peněz.

    Když Vám zašleme poškozený nebo defektní výrobek: Máte nárok na vrácení peněz v plné výši nebo výměnu zboží. Pří žádosti o vrácení peněz si nezapomeňte připravit fotografie se zřetelným zobrazením problému a doručovací číslo zásilky. Pokud jste přesvědčeni, že byl Váš výrobek poškozen při přepravě, zašlete Zákaznickému servisu rovněž fotografie se zobrazením poškozeného balení a "Potvrzení o poškození" od přepravce. Případně můžete otevřít zásilku před doručovatelem a odmítnout její převzetí v případě poškození při přepravě. LightInTheBox Vám ihned zašle nový výrobek.

  • Problémy s velikostí a střihem

    Viz Úpravy.

  • Rozdíly barev

    Nastavení vaší obrazovky může změnit barvu na fotografiích LightInTheBox.com. Drobné rozdíly mezi skutečnou barvou položky a barvou zobrazenou na monitoru počítače neznamená, že zboží je vadné nebo nesprávně dodané.Pokud jste přesvědčeni, že jste obdrželi položku ve špatné barvě, kontaktujte zákaznický servis, zda je možné vrácení peněz nebo výměna zboží.

  • Zpožděné objednávky

    Pokud položku nebude možné dodat v původně stanovenou dobu, nabídne Vám zákaznický servis následující možnosti: 1. Pokud se rozhodnete ponechat si výrobek, dodaný o méně než 10 dní později, získáte dodatečnou Odměnu ve výši 10% ceny zpožděného výrobku. 2. Pokud se rozhodnete ponechat si výrobek, dodaný o více než 10 dní později, získáte akční Odměnu ve výši 30%zpožděného výrobku. 3. Pokud si nechcete zboží ponechat, můžete zpožděnou objednávku kdykoli před odesláním zrušit a získat zpět cenu v plné výši.

  • Z hygienických důvodů nelze výrobky vrátit ani vyměnit

    Personalizované a barvené výrobky (včetně sad špeků obsahující náušnice) a výrobky osobní hygieny (včetně prádla) jsou považovány za konečný prodej; nelze je vyměnit ani vrátit.

Vrácení zboží

    LightInTheBox má snadný systém sledování všech vašich zásilek, který Vám umožní požádat o vrácení peněz v případě jakéhokoli problému.

    Kontaktujte zákaznický servis během 7 dnů od obdržení objednávky.

    Pro kontaktování Zákaznického servisu se přihlašte do sekce Moje objednávky a klikněte na objednávku, se kterou potřebujete poradit.Na konci stránky kromě seznamu odeslaného zboží najdete možnost "Vrácení zboží a peněz".   Upozorňujeme, že pokud bude výrobek vrácen bez předchozí domluvy se Zákaznickým servisem, výměna nebo vrácení peněz bude zpožděna.

    Klyž klinete na "Vrácení zboží a peněz", vyplňte prosím formulář a poskytněte nám co nejvíce podrobností, nahrajte fotografie s poškozením výrobku je-li to možné) a případně uve´dte, jaký výrobek požadujete výměnou - barvu, název apod. Náš Zákaznický servis zhodnotí Váš požadavek a odpoví během 24 hodin.

    Jakmile zákaznický servis schválí Vaši žádost, zašlete nám prosím výrobek s vyplněným formulářem o vrácení zboží co nejdříve. Po obdržení zásilky zpracujeme výměnu nebo vrácení během 3-5 pracovních dnů.

    Pokud požadujete vrácení peněz, prosíme vyčkejte až dva fakturační cykly pro připsání vrácené částky na Váš účet.

ATest