Knowledgebase

 Search your questions?

  

Πώς κερδίζω Ανταμοιβές & Πίστωση;

  • Ανταμοιβές:

    Υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι για να κερδίσετε Ανταμοιβές.

    1. Ένα Μέλος που κάνει μια Πληρούσα Αγορά (διευκρινίζεται παρακάτω) μπορεί να κερδίσει Ανταμοιβές ίσες με το 1% του Καθαρού Ποσού (διευκρινίζεται παρακάτω) που πλήρωσε για αυτή την αγορά.

    Πληρούσα Αγορά είναι η αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων που έγινε ηλεκτρονικά από το LightInTheBox.com και πληρώθηκε πλήρως.

    Καθαρό Ποσό είναι το χρηματικό ποσό που καταβλήθηκε από το Μέλος για το προϊόν(τα) που αγοράστηκε στην Πληρούσα Αγορά αφού εφαρμόστηκαν εκπτώσεις ή άλλες Ανταμοιβές ή Πίστωση ή άλλες μειώσεις.

    2. Θα πραγματοποιούνται Προωθητικά Γεγονότα ανά περιόδους κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να κερδίσετε προωθητικές Ανταμοιβές σύμφωνα με τους Κανόνες Γεγονότων.

    Περιορισμοί:
    - Οι Ανταμοιβές δεν δίνονται για αγορές που πληρώθηκαν στο σύνολο τους με Ανταμοιβές & Πίστωση. Το υπόλοιπο μιας Αγοράς που πληρώθηκε εν μέρει με Ανταμοιβές & Πίστωση δικαιούται να κερδίσει Ανταμοιβές στο μερίδιο του υπολοίπου που δεν πληρώθηκε με Ανταμοιβές & Πίστωση.
    - Οι Ανταμοιβές θα δημοσιευθούν στον λογαριασμό σας Ανταμοιβών & Πίστωσης αφού επιβεβαιωθεί η παραλαβή και αφού γράψετε μια κριτική για τα αντικείμενα της παραγγελίας σας.
    - Οι Ανταμοιβές που δίνονται στρογγυλοποιούνται στο πλησιέστερο σεντ, εκτός από JPY, CLP, NOK, DKK, SEK, KRW, που στρογγυλοποιούνται στην πλησιέστερη μονάδα.

  • Πίστωση:

    Οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Πίστωση ή να επιστραφούν στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής μόλις λάβει η παραγγελία σας επιστροφή χρημάτων. Αν οι επιστροφές χρημάτων έχουν δοθεί σε Πίστωση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ανάληψη” στο “Διαθέσιμο Υπόλοιπο” στη σελίδα Οι Ανταμοιβές & Πίστωση Μου για να κάνετε ανάληψη της Πίστωσης.

ATest