Knowledgebase

 Search your questions?

  

Jaké platební metody přijímáte?

 

Platební metody

 

Zaplatit pomocí PayPal



Když se rozhodnete zaplatit pomocí PayPal, budete přesměrováni na platební stránku PayPal, kde můžete svou platbu potvrdit přihlášením pomocí svého uživatelského jména a hesla PayPal. Stále můžete zaplatit i bez účtu PayPal. Chcete-li tak učinit, klikněte na "zaplatit debetní/kreditní kartou" a budete přesměrováni na zabezpečenou stránku, kde můžete zadat informace o své kreditní kartě nebo bezpečně dokončit platbu přes PayPal. Pokud si nechcete vytvořit nový účet PayPal, můžete kliknout na možnost „Ador“, přejít zpět na webové stránky obchodu a zvolit jiný způsob platby.

  

Zaplatit pomocí kreditní/debetní karty

Schémata kreditních karet uvedených výše jsou nejčastěji používané kreditní karty na této webové stránce. Nebojte se, pokud schéma vaší kreditní karty není uvedeno, doporučujeme vám pokračovat a provést nákup.

Vezměte prosím na vědomí, že Ador neshromažďuje vaše čísla kreditních/debetních karet ani osobní údaje uvedené při platbě. V případě dotazů týkajících se vašich transakcí na našich stránkách se prosím obraťte na vydávající banku karty.

  

Zaplatit pomocí Klarna

  

Nakupte nyní, plaťte později s Klarna do 30 dnů (k dispozici ve Německu): pokud zvolíte možnost zaplatit později, budete přesměrováni na stránku Klarna, kde zadáte své osobní údaje. Jakmile Klarna transakci povolí, zpracujeme Vaši objednávku a poté ji odešleme. S Klarna můžete zaplatit za 30 dní po obdržení faktury od Klarna.

Tři bezúročné splátky s využitím služby Klarna (k dispozici ve Velké Británii, Francie): Když zadáte objednávku s využitím tří splátek ve službě Klarna, bude vaše platba rozdělena do tří stejných plateb, které budou automaticky strženy z vaší debetní/kreditní karty službou Klarna každých 30 dnů, dokud nebude částka objednávky zaplacena v plné výši. Neuplatňuje se žádný úrok. V aplikaci Klarna si také můžete vybrat, zda chcete zůstatek splatit dříve nebo dokonce uhradit jeho celou výši.

Další informace o možnostech platby pomocí Klarna naleznete prosím na webových stránkách Klarna: https://www.klarna.com

Klarna T&Cs:https://www.klarna.com/international/terms-and-conditions

Klarna Ochrana osobních údajů:https://developers.klarna.com/documentation/klarna-payments/legal-privacy

ATest