Knowledgebase

 Search your questions?

  

Mitä maksutapoja voin käyttää?

 

Maksutavat

 

Maksa PayPalilla


Kun valitset maksutavaksi PayPalin, sinut ohjataan PayPal-maksusivulle, jossa voit vahvistaa maksusi kirjautumalla sisään PayPal-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi käyttäen. Voit maksaa ostoksesi myös ilman PayPal-tiliä. Valitse siinä tapauksessa "Maksa pankki-/luottokortilla", ja sinut ohjataan turvalliselle sivulle, jossa voit kirjoittaa luottokorttitietosi tai viimeistellä maksusi turvallisesti PayPalia käyttäen.Jos et halua luoda uutta PayPal-tiliä, voit napsauttaa "Ador", palata kaupan sivulle ja valita toisen maksutavan.
  

Maksa luotto-/pankkikortilla

Yllä mainitut luottokortit ovat tällä sivustolla useimmiten käytettyjä luottokortteja. Jos luottokorttiasi ei ole mainittu yllä, ei syytä huoleen: voit silti tehdä ostoksesi.

Huomioi, että Ador ei tallenna luottokortti-/pankkikorttinumeroasi tai henkilötietojasi maksua tehdessäsi. Jos sinulla on kysyttävää koskien sivustollamme tekemiäsi maksutapahtumia, ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin lisätietoja saadaksesi.

   

Maksa Klarnalla

Osta nyt ja maksa 30 päivää myöhemmin Klarnalla (saatavilla Saksassa): kun valitset vaihtoehdon Maksa myöhemmin, sinut ohjataan Klarnan sivulle, jossa sinua pyydetään antamaan henkilötietosi. Kun Klarna on hyväksynyt maksutapahtuman, käsittelemme tilauksesi ja toimitamme sen. Voit maksaa Klarnalla 30 päivän jälkeen saatuasi laskun Klarnalta.

Kolme korotonta maksuerää Klarnalla (saatavilla Isossa-Britanniassa, Ranska): Kun teet tilauksen ja valitset maksutavaksi kolmen korottoman maksuerän Klarna-laskun, maksu jaetaan kolmeen yhtä suureen erään, jotka veloitetaan 30 päivän välein automaattisesti pankki- tai luottokortiltasi, joka on ilmoitettu Klarnalle, kunnes lasku on maksettu kokonaisuudessaan. Korkoa ei ole. Klarnan sovelluksessa voit myös maksaa osan summasta ennakkoon tai jopa koko summan kerralla.

Lisätietoja Klarnan maksutavoista saat Klarnan verkkosivuilta: https://www.klarna.com

Klarna T&Cs:https://www.klarna.com/international/terms-and-conditions

Klarna Tietosuojailmoitus:https://developers.klarna.com/documentation/klarna-payments/legal-privacy

ATest