Knowledgebase

 Search your questions?

  

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

 

Betalningsmetoder

 

Betala med PayPal


När du väljer att betala med PayPal kommer du att omdirigeras till PayPals betalningssida, där du kan bekräfta din betalning genom att logga in på ditt PayPal-konto. Du kan checka ut din beställning även utan ett PayPal-konto. För att göra det klickar du på "Betala med konto-/kreditkort, vilket omdirigerar dig till en säker sida där du kan ange din betalkortsinformation eller genomföra din betalning säkert genom PayPal.Om du inte vill skapa ett nytt PayPal-konto kan du klicka på "Ador", gå tillbaka till shoppingwebbplatsen och välja en annan betalningsmetod.

Betala med kredit-/kontokort

Kreditkorten som listas ovan är de som används oftast på denna webbsida. Du behöver dock inte oroa dig om ditt kreditkort inte är med på listan, utan vi rekommenderar att du utför ditt köp.

Observera att Ador inte sparar ditt konto-/kreditkortsnummer eller din personliga information när du gör en betalning. För mer information om betalningar du gör på vår webbsida ber vi dig kontakta din kortutgivande bank.

   

Betala med Klarna

  

Köp nu och betala senare med Klarna inom 30 dagar (tillgängligt i Tyskland): när du väljer att betala senare kommer du att omdirigeras till Klarna för att ange din personliga information. När Klarna godkänner överföringen behandlar vi din order och skickar ditt paket. Du kan betala till Klarna inom 30 dagar efter att du fått deras räkning.

3 räntefria avbetalningar med Klarna (tillgängligt i Storbritannien, Frankrike): När du gör en beställning med hjälp av betala i 3 avbetalningar med klarna, kommer din betalning att delas upp i 3 lika betalningar som automatiskt kommer att dras från ditt debet-/kreditkort som finns hos klarna var 30:e dag tills beställningsbeloppet är betalat i sin helhet, Det finns ingen ränta. I Klarnas app kan du också välja att betala av saldot tidigt eller till och med hela det utstående saldot.

För mer information om Klarnas betalningsalternativ hänvisar vi till Klarnas webbsida: https://www.klarna.com

Klarna T&Cs:https://www.klarna.com/international/terms-and-conditions

Klarna Skydd av personuppgifter (integritetsmeddelande):https://developers.klarna.com/documentation/klarna-payments/legal-privacy

ATest