Knowledgebase

 Search your questions?

  

Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?

Mijn Bestellingen is LightInTheBox.com’s gemakkelijke procedure om met u te communiceren over door u bij ons geplaatste bestellingen.

Na te zijn ingelogd is de Besteldetailspagina het platform om contact op te nemen met de Klantenservice, via de hulplinks die op de pagina staan. Lees verder voor een uitleg:

Stap 1:

Ga na het aanmelden naar Mijn Bestellingen en zoek het bestelnummer waarover u contact met ons wilt opnemen.

Open de Besteldetailspagina door te klikken op het Bestelnummer of op Bekijk Details (beide rood omcirkeld).

 

Wijzigen verzendadres

Als u het artikel liever naar een ander adres wilt laten verzenden, of een verkeerd adres hebt ingevoerd, gebruikt u deze link om een wijziging in het verzendadres te verzoeken. Dit is mogelijk tot de bestelling wordt verzonden.

[Terug naar Boven]

Een betalingsprobleem oplossen

Gebruik deze link om contact op te nemen met de Klantenservice als u hebt betaald voor een artikel maar geen bevestiging hebt ontvangen, of een ander probleem hebt omtrent een betaling.

[Terug naar Boven]

Vragen over invoerrechten

Voor vragen over invoerrechten of daaraan gerelateerde kwesties verschijnt deze hulplink nadat u hebt betaald maar voordat de bestelling is verzonden.

[Terug naar Boven]

Retouren & Terugbetalingen

Als u om wat voor reden ook een artikel wilt retourneren, biedt een hulplink de mogelijkheid een retourverzoek in te dienen. Deze verschijnt zodra de bestelling is verzonden.

[Terug naar Boven]

Onjuiste zending ontvangen

Deze hulplink verschijnt zodra de bestelling is verzonden. Als je een bestelling ontvangt met ontbrekende, onjuiste, verloren gegane of beschadigde artikelen, gebruik je deze om contact op te nemen met de Klantenservice, die je graag van dienst is.

[Terug naar Boven]

Controleer status van bestelling

Als er, om wat voor reden ook, vertraging optreedt bij het verzenden van het pakket en deze niet op de verwachte verzenddatum wordt verstuurd, kunt u via deze hulplink contact met ons opnemen voor meer informatie over de status van de bestelling en wanneer deze wel wordt verzonden.

[Terug naar Boven]

Volg mijn pakket

Deze hulplink verschijnt bij een vertraging in de ontvangst van de zending. Via deze link kunt u contact opnemen met de Klantenservice en informeren naar updates over uw pakket, en wanneer u het kunt verwachten.

[Terug naar Boven]

Annuleer deze bestelling

Als je, om wat voor reden ook, een bestelling wilt annuleren, gebruik je voordat de bestelling wordt verzonden de hulplink die onderaan de Besteldetails-pagina verschijnt.

[Terug naar Boven]

ATest