Knowledgebase

Search your questions?

Miten prepaid-hyvityksiä ostetaan ja käytetään?

• Vaihe 1 Supertarjouksen sivulla, klikkaa 'Osta nyt' -nappia prepaid-hyvityksen pikakuvakkeen alla, niin sinut ohjataan prepaid-hyvityksen tuotesivulle.

• Vaihe 2 Prepaid-hyvityksen tuotesivulla, klikkaa 'Lisää ostoskoriin' niin sinut ohjataan ostoskorin sivulle.

• Vaihe 3  Ostoskorin sivulla, klikkaa "Siirry kassalle" niin sinut ohjataan tilaussivulle.

• Vaihe 4 Tilaussivulla, valitse maksutapasi ja klikkaa "Tee tilaus" niin sinut ohjataan maksusivulle.

• Vaihe 5 Maksusivulla, syötä maksutietosi.

• Vaihe 6 Maksettuasi, sinut ohjataan tilauksen yhteenveto-sivulle, jossa voit katsoa tekemäsi tilauksen yhteenvetoa.

• Vaihe 7 Kun maksusi on onnistunut, näet palkkio- ja hyvitystilisi sivulla "Palkkioita odotetaan" -viestin joka näyttää seuraavanlaiselta: Palkkioita odotetaan tilauksesta xxxxxxxxxxxxxxxx (palkkio- ja hyvityssaldo päivitetään kun olet vastaanottanut tilauksesi ja arvostellut tuotteesi)

• Vaihe 8  Kun maksusi on vahvistettu, järjestelmämme automaattisesti päivittää palkkio- ja hyvityssaldosi 30 minuutin sisällä ostamillasi prepaid-hyvityksillä. "Palkkioita odotetaan" -tila vaihtuu "Palkkiot saapuneet" -tilaksi. Palkkiot ovat voimassa 6 kuukautta, erääntymispäivä näkyy palkkio- ja hyvityssaldon sivulla.

• Vaihe 9  Palkkiosi vähennetään automaattisesti seuraavan LightInTheBox.com-ostoksesi hinnasta. Ei ole tuoterajoituksia, tai minimi hintoja.

• Vaihe 10 Ostoskorin sivulta, klikkaa "Siirry kassalle" niin sinut ohjataan tilaussivulle.

• Vaihe 11 Jos haluat käyttää palkkio- ja hyvityssaldoasi, klikkaa kysesistä laatikkoa maksaessasi LightInTheBox.comissa ja klikkaa "Tee tilaus" niin sinut siirretään maksusivulle.

• Vaihe 12 Olet onnistunut maksamaan tilauksesi palkkioilla ja hyvityksilläsi.

ATest