Knowledgebase

 Search your questions?

  

Jak získám Odměny a kredit?

  • Odměny:

    Je mnoho způsobů, jak získat odměny.

    1. Člen, který uskuteční "opravňující nákup" (definice viz dole) může vydělat až 1% čisté hodnoty (definice viz dole), kterou za nákup zaplatil.

    Opravňující nákup znamená nákup a zaplacení jednoho či více výrobků po internetu na LightInTheBox.com.

    Čistá hodnota znamená hodnota v hotovosti, kterou člen zaplatil za zboží v opravňujícím nákupu, po využití slevy anebo jiného odečtu odměn a kreditů.

    2. Propagační odměny lze získat během propagačních akcí v souladu s podmínkami dané akce.

    Omezení:
    - Odměny se nevztahují na nákupy, které se uskutečnily pouze a jenom za částky z odměn a kreditů. Bilance čili zůstatek nákupu uskutečněného částečně za odměny a kredity má nárok pouze na výši odměny, která se odvíjí od zůstatku, jež nebyl zaplacen kreditem či odměnami.
    Odměny budou přičteny na účet odměn a kreditů poté, co potvrdíte, že jste obdrželi všechny položky a napíšete hodnocení na všechny položky v objednávce.
    - Výše odměny je zaokrouhlena na centy, kromě JPY, CLP, NOK, DKK, SEK, KRW, které jsou zaokrouhleny na celé jednotky měny.

  • Kredit:

    Peníze z reklamací Vám vrátíme v podobě kreditu anebo původním způsobem platby zpět na účet, jakmile byla vyřízena reklamace za objednávku. Pokud Vám peníze budou vráceny v podobě kreditů, klikněte na tlačítko “Výběr” ve Vaší “Dostupné bilanci” na stránce Moje odměny a kredity, abyste vybrali kredit.

ATest