Knowledgebase

Search your questions?

Hoe Kan Ik Na Betaling Mijn Bestelstatus Bekijken?

Tijdens het aankoop proces ontvangt u meerdere e-mails van ons. Er zal een e-mail bevestiging van uw bestelling naar u verstuurd worden en na verzending ook een e-mail met daarin het volgnummer van uw bestelling.

U kunt ook inloggen in uw Lightinthebox account om de status van al uw bestellingen te bekijken.

https://www.lightinthebox.com/index.php?main_page=login

U kunt ook contact opnemen met onze online medewerkers van de klantenservice om hulp te krijgen.

ATest