Knowledgebase

Search your questions?

PayPal Is Niet Beschikbaar In Mijn Land

Normaal gesproken kun je je gratis aanmelden voor een account op www . PayPal.com - maar let wel op, betalen met PayPal is alleen mogelijk in de landen die staan vermeld op de volgende webpagina:

https : / / www.PayPal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries-outside &
verzending = 5885d80a13c0db1f822cfe4b06d0ea2b4eee6d2d0c9cb9d63b82c5c6e6c9275b

Als u een PayPal account heeft, maar problemen ondervindt met het verzenden van geld of het inloggen op PayPal, dient u contact op te nemen met PayPal en niet Lightinthebox.

Als PayPal niet beschikbaar is in uw land, is dit geen probleem. U kunt de betaling ook voldoen via een overschrijving of via Western Union. Voor meer gedetailleerde informatie over geldoverboekingen en Western Union, kijkt u op de volgende link:

http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=kb.page&id=15

ATest