Knowledgebase

Search your questions?

Geaccepteerde Betaalmethoden

LightInTheBox.com maakt het betalen voor uw bestellingen erg makkelijk door u een aantal betaalmethoden aan te bieden. Het onderstaande is een gids voor de verschillende betaalmethoden die door LightInTheBox.com worden gebruikt. U kunt kiezen welke betaalmethode voor u het beste is.

Betaalmethoden:

Betalen met creditcard of debitcard

Op dit moment accepteren we creditcards van Visa, MasterCard, en American Express vanuit bijna alle locaties wereldwijd. Wij accepteren ook betalingen met de Solo debitcard maar alleen in het Verenigd Koninkrijk. Betalen via creditcard of debitcard is veilig, gemakkelijk en handig op LightInTheBox.com.

Als u uw creditcard of debitcard wilt veranderen

1. Klik op de Winkelwagentje pagina, ophttp://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=70 nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2. Klik op de pagina Bestelinformatie en selecteer onder Betaalmethoden, Credit Card/Debit Card.

3. Vul de vereiste informatie correct in.

4. Klik op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71 na het bekijken van de betalingsinformatie. Al uw creditcardgegevens worden veilig opgeslagen door GlobalCollect en niet door LightInTheBox.com.
Als u via GlobalCollect met een creditcard betaald is dat een veilige en makkelijke manier om bestellingen bij ons te plaatsen.

Opmerking:
LightInTheBox.com slaat uw creditcard- en persoonlijke informatie niet op en bekijkt deze ook niet. Indien er problemen zijn met betrekking tot de transactie via creditcard en debitcard moet u contact opnemen met GlobalCollect of uw creditcardmaatschappij voor hulp. LightInTheBox.com is niet verantwoordelijk voor betalingskwesties met uw creditcard of debitcard.

Betalen met PayPal

Solution Graphics

PayPal is een veilige en betrouwbare betaaldienst waarmee u online winkelaankopen kunt doen. PayPal kan op LightInTheBox.com worden gebruikt om artikelen te kopen met een CreditCard (Visa, MasterCard, Discover, en American Express), DebitCard, of E-check (d.w.z. doormiddel van uw normale betaalrekening).

PayPal gebruiken

U hebt geen PayPal-account nodig om te kunnen bestellen bij LightInTheBox.com.

1. Klik op de pagina Winkelwagentje op Click here to pay via PayPal Express Checkout nadat u uw artikelen hebt bekeken.

U verlaat dan LightInTheBox en gaat naar de website van PayPal.

2. Log in op uw PayPal-account, of maak er een aan als u dat nog niet hebt gedaan.

3. Volg de door PayPal op het scherm gegeven aanwijzingen op.

Voordelen van het gebruik van Paypal:

• De betaling is traceerbaar. U kunt de status van uw betaling traceren met behulp van uw PayPal-account.
  • Voor deze betaalmethode hebt u geen creditcard online nodig (u kunt direct storten vanaf uw bankrekening). Als u uw creditcard gebruikt via PayPal, zal LightInTheBox.com uw creditcardnummer niet te zien krijgen waardoor het risico van misbruik wordt gereduceerd.
    [Terug naar boven]

Betalen met Western Union

Western Union gebruiken

1. Klik op de Winkelwagentje pagina, op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=70nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2. Klik op de pagina Bestelinformatie en selecteer onder Betaalmethoden, de optie Western Union.

3. Klik, nadat u de details hebt gecontroleerd, op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71

U bestelling is nu geplaatst maar LightInTheBox.com zal deze pas verwerken nadat u het volledige bedrag hebt betaald.
Ga naar het Western Union filiaal bij u in de buurt of naar hun website, en volg de aanwijzingen.

De ontvangerinformatie voor LightInTheBox.com is:

• Ontvanger:  YANG QU
  • Voornaam:  YANG
  • Achternaam:  QU
  • Land: CHINA
  • Adres: Room 717, Huaheng Tower, Xidan, Xicheng District, Beijing, PR China, 100032

Nadat u het geld hebt overgemaakt dient u op de link van de betalingsinformatie klikken in de e-mail die u hebt ontvangen om naar de pagina met betaalinformatie te gaan, de informatie op te geven en op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=72 klikken. U bent nu klaar!

Als u meer vragen hebt met betrekking tot de betaling van uw bestelling bij LightInTheBox.com via Western Union, kunt u een e-mail sturen naar: westernunion@lightinthebox.com.com

Wij willen alle klanten eraan herinneren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor extra kosten in rekening gebracht door lokale Western Union kantoren. Daarom moeten klanten navragen bij hun lokale Western Union kantoor wat het totale bedrag is dat moet worden betaald.

[Terug naar boven]

Elektronisch betalen

Wij accepteren ook elektronische betalingen voor bijna alle bestellingen.

Elektronisch betalen

1. Klik op de Winkelwagentje pagina, op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=70 nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2. Klik op de pagina Billing, Shipping & Review en selecteer onder Betaalmethoden, de optie Geldoverboeking.

3. Klik, nadat u de details hebt gecontroleerd, op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71

U bestelling is nu geplaatst, maar LightInTheBox.com zal deze pas verwerken nadat u het volledige bedrag hebt betaald.
Voor het afronden van het betalen van uw artikelen via een elektronische betaling moet u contact opnemen met uw bank die de daadwerkelijke storting zal uitvoeren.

De ontvangerinformatie voor LightInTheBox.com is:

• Ontvanger bank: The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited
  • Bankadres ontvanger: 1 Queen's Road Central, Hong Kong
  • Swiftcode: HSBCHKHHHKH
  • Naam rekeninghouder: Light In The Box Limited
  • Rekeningnr.: 808-383277-838

Onze internationale bankpartner HSBC heeft geen IBAN-nummer nodig, gebruikt u alstublieft bovenstaande informatie voor uw overboeking.

Nadat u het geld hebt overgemaakt moet u op de link van de betalingsinformatie klikken in de e-mail die u hebt ontvangen om naar de pagina met betaalinformatie te gaan, de informatie op te geven en op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=72 te klikken. U bent nu klaar!

Als u meer vragen hebt met betrekking tot de betaling van uw bestelling bij LightInTheBox.com via elektronisch betalen, kunt u een e-mail sturen naar: wire@lightinthebox.com.com

Wij willen al onze klanten eraan herinneren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor lokale verzendkosten en intermediaire bankkosten. Daarom moeten klanten navragen bij hun lokale bank wat het totale bedrag is dat moet worden betaald.

[Terug naar boven]

ATest