Hvordan kan jeg spore min pakke?

Spor min pakke

Så snart bestillingen har blitt sendt ut vil vi sende deg en bekreftelsese-post som inkluderer ditt sporingsnummer. For å sjekke din pakkes status, klikk på lenken og du vil sendes til UPS, DHL eller en annet budtjenestes nettside. Denne funksjonen lar deg bruke sporingskoden forsynt i e-posten til å spore din pakke.

Du kan også spore din bestilling i "Mine bestillinger" ved å følge disse 4 stegene:

Steg 1

Logg inn på din konto og klikk på "Mine bestillinger".

Tilbake til toppen ▲

Steg 2

Klikk på bestillingsnummeret for bestillingen du ønsker å spore.

Tilbake til toppen ▲

Steg 3

Klikk på sporingsknappen eller på lenken merket Spor denne bestillingen, som befinner seg ved siden av sporingsnummeret.

Merk:
På dette tidspunktet er desverre ikke sporing alltid tilgjengelig for Posttjeneste - ingen sporing (GRATIS levering).

Tilbake til toppen ▲

Steg 4

• Når du klikker på sporingsknappen vil det vises et popup-vindu med sporingsdetaljene.
  • Klikk på lenken for å sendes tilbake til budselskapets nettside. Der kan du taste inn ditt sporingsnummer og finne ut hvor i prosessen pakken din befinner seg.

Tilbake til toppen ▲