Knowledgebase

Search your questions?

Hur ändrar jag betalningsmetod?

Hur kan jag ändra betalningsmetod?

Om du har en order som är avvaktande eller utkast och vill ändra betalningsmetod är detta enkelt:

• 1. Logga in på ditt konto och klicka på Mina beställningar i det övre högra hörnet.
  • 2. Klicka på den order som är avvaktande eller utkast och som du behöver hjälp med.
  • 3. Klicka på Redigera beställning, du skickas då till Orderinformationssidan där du kan välja din föredragna betalningsmetod.
ATest