Knowledgebase

Search your questions?

Hur kan jag spåra mitt paket?

Spåra mitt paket

Så fort en beställning har skickats får du en leveransbekräftelse av oss som inkluderar ditt spårningsnummer. För att kontrollera paketstatusen klickar du på länken. Du omdirigeras då till UPS, DHL eller övriga speditörers webbplatser. Denna funktion gör att du kan spåra ditt paket via spårningskoden som tillhandahölls i e-postmeddelandet.

Du kan också spåra din beställning på "Mina orders" genom följande fyra steg:

Steg 1

Logga in på ditt konto och klicka på "Mina orders".

Tillbaka till toppen ▲

Steg 2

Klicka på det ordernummer du vill spåra.

Tillbaka till toppen ▲

Steg 3

Klicka på Spåra eller länken Spåra denna beställning som finns bredvid spårningsnumret.

Obs:
För tillfället är spårningen inte alltid tillgänglig för Postförsändelse - utan spårning (gratis frakt).

Tillbaka till toppen ▲

Steg 4

• När du klickar på Spåra visas en fönstermeny med spårningsinformationen.
  • För att omdirigeras till speditörens webbplats klickar du på länkknappen. Där kan du ange spårningsnumret för att ta reda på var ditt paket befinner sig.

Tillbaka till toppen ▲

ATest