Hvilke betalingsmetoder aksepterer dere?

Betalingsmetoder

Betal med PayPal
Når du velger PayPal som betalingsmetode vil du omdirigeres til PayPals betalingsside, hvor du bekrefter betalingen ved å logge på med PayPal-brukernavnet og -passordet. Du kan fremdeles betale uten en PayPal-konto. For å gjøre dette, klikk på "Betal med bank/kredittkort", og du vil videresendes til en sikker side hvor du kan føre inn kortinformasjonen din eller fullføre betalingen trygt via PayPal.Hvis du ikke ønsker å opprette en ny PayPal-konto, kan du klikke på «Ador», gå tilbake til shoppingnettstedet og velge en annen betalingsmåte.

Betal med bankkort/kredittkort

Bankkortene oppført ovenfor er de mest brukte bankkortene på denne nettsiden. Ikke bekymre deg dersom ditt bankkort ikke er oppført. Vi oppfordrer deg til å gå videre til kassen likevel.'

Merk at Ador ikke samler inn ditt kreditt/bankkortnummer eller din personlige informasjon når du utfører en betaling. For spørsmål angående dine betalinger på vår side, ta kontakt med din kortutstedende bank for informasjon.

Betal med Klarna

Kjøp nå, betal senere med Klarna innen 30 dager (tilgjengelig i Tyskland): når du elger alternativet Betal senere, vil du sendes videre til Klarna for å føre inn din personlige informasjon. Etter at betalingen er autorisert, vil vi behandle bestillingen og sende den. Du kan betale Klarna opp til 30 days etter å ha mottatt deres faktura.

3 rentefrie avdrag med Klarna (tilgjengelig i Storbritannia, Frankrike): Når du legger inn en bestilling og benytter betaling i 3 avdrag med Klarna, deles betalingen din opp i 3 like store betalinger, som trekkes automatisk fra ditt debet-/kredittkortet registrert hos Klarna hver 30. dag til bestillingsbeløpet er betalt i sin helhet. Det påløper ingen renter. I Klarnas app kan du også velge å betale det skyldige beløpet tidlig, eller til og med betale hele saldoen.

For mer informasjon om betalingsalternativer fra Klarna, se Klarna's nettside: https://www.klarna.com

Klarna T&Cs:https://www.klarna.com/international/terms-and-conditions

Klarna Merknad om personvern:https://developers.klarna.com/documentation/klarna-payments/legal-privacy