Vitensbase

Søk spørsmålene dine?

Hvordan kan jeg skrive en anmeldelse?

Det er ganske enkelt å skrive en anmeldelse. Det hjelper andre kunder med å vite mer om våre produkter, og du kan også vinne premier.

Det er to måter å skrive en anmeldelse:

Du kan gå direkte til produktsiden for å skrive din anmeldelse.

Eller du kan:

• 1. Logg inn på "Min konto" og klikk på "Mine Bestillinger".
  • 2. Klikk på bestillingsnummeret for varen du ønsker å skrive en anmeldelse for.
  • 3. Klikk på "Skriv en anmeldelse".
  • 4. Når du skriver produktanmeldelsen, vennligst forsyn så mange detaljer som mulig og vær spesifikk når du beskriver det du likte, mislikte, eller andre ting som kan hjelpe andre kunder. Forsøk å være klar og tydelig.