Vitensbase

Søk spørsmålene dine?

Jeg Valgte Først Western Union, Kan Jeg Bytte Til PayPal?

Det er ikke noe problem å endre Selv om du først velger Western Union, så kan du fremdeles betale via PayPal.

Du kan sende penger direkte til vår konto hos PayPal:
order@litb-inc.com

Vennligst la oss få vite bestillingsnummeret under kommentaerer (når du betaler via PayPal så kan du legge til kommentarer).

Du kan også kontakte oss via chat på nettet (klikk på funksjonen for chat på nettet oppe i det høyre hjørnet). De vil da sende deg en betalingsforespørsel via PayPal, noe som gjør det enda enklere for deg å betale.

Vi vil starte behandlingen av din bestilling så snart vi bekrefter at betaling er mottatt.

ATest