Når vil min opptjente Bonus komme inn på kontoen min?

Bonus vil bli postet til din Bonus- & Kredittkonto etter at vi har bekreftet at du har mottatt alle varene og du har skrevet en vudreing av produktene i bestillingen din.

Du kan følge disse fem skrittene for å komplettere din anmeldelse.

• Steg 1 Klikk på “Leveringsbekreftelse” knappen på enten ‘Mine Ordrer’ siden eller ‘Ordre Detaljer' siden din. Dersom vi allerede har bekreftet at du har mottatt produktene, kan du fortsatt klikke på “Skrive en Anmeldelse” knappen på disse sidene istedet for “Leveringsbekreftelse” knappen.

• Steg 2 Klikk på “Ja” Knappen for å komme til ‘Pakke Anmeldelse’ siden.

• Steg 3 På ‘Pakke Anmeldelse’ siden, vennligst fullfør anmeldelsen din.

• Steg 4 Straks du har sendt inn anmeldelsen din, vil Bonusen din for denne ordren bli postet til din Bonus & Kredittkonto, og du vil bli tatt til ‘Ordredetaljer’ siden din, som vil vise din oppdaterte Bonusbalanse.

• Steg 5 Du kan sjekke din Bonus & Kredittbalanse på Bonus & Kreditt siden.

• Merk:
    Dersom ordren din ble plassert før den 27 September, 2013 og du fortsatt ikke har mottatt Bonusen din, vennligst skriv en anmeldelse på produktene i ordren din. Du vil motta Bonusen din kort tid etter.