Hvordan kan jeg endre betalingsmetode?

Dersom du har en bestilling i påvente eller som utkast, og ønsker å bruke en annen betalingsmetode, så er dette enkelt:

• 1. Logg inn på din konto og klikk Mine bestillinger i det øvre hjørnet til høyre.
  • 2. Klikk på bestillingen som du trenger hjelp med, enten bestillingen i påvente eller den som er utkast.
  • 3. Klikk på Rediger bestilling, du vil da bli brakt til siden for din bestillingsinformasjon hvor du kan velge din ønskede betalingsmetode.