Vitensbase

Søk spørsmålene dine?

Informasjon for Western Union og bankoverføring

Informasjon om Western Union og bankoverføring

Å betale med Western Union

Western Union er en praktisk måte å sende penger rundt omkring i verden på via deres lokale kontorer, banker som støtter Western Union, og Western Union's nettside.

• 1. Gå til handlekurvsiden, og klikk etter å ha sett gjennom dine varer.
  • 2. Velg Western Union i "betalingsmetoder", situert på siden for bestillingsinformasjon.
  • 3. Etter du har bekreftet din bestilling, klikk for å sende den inn.
  • 4. Klikk på "få kontoinformasjon" for å fylle ut Western Union’s betalingsskjema. Gå deretter til ditt lokale Western Union-kontor, en bank som støtter betalinger via Western Union, eller besøk Western Union's nettside for å fullføre betalingen for din bestilling.

For individuell assistanse/spørsmål angående LightInTheBox.com's betalingssystem via Western Union, vennligst send inn en billett til vår kundeservice.

Vårt mål er at hver overføring med Western Union behandles uten problemer. Vennligst sørg for å kontrollere det totale betalingsbeløpet med Western Union. Vennligst merk at LightInTheBox ikke kan holdes ansvarlige for gebyrer eller avgifter pålagt av lokale Western Union-kontor.

Betaling med bankoverføring

• 1. Gå til handlekurvsiden, og klikk etter å ha sett gjennom dine varer.
  • 2. Velg bankoverføring i "betalingsmetoder", situert på siden for bestillingsinformasjon.
  • 3. Etter du har bekreftet din bestillingsinformasjon, klikk for å sende inn bestillingen.
  • 4. Gå til din lokale bank for å fullføre betalingen. Vennligst forsyn din bank med følgende informasjon:
    • Kontonavn: Light In The Box Limited
    • Kontonummer.: 808-383277-838
    • Mottakende banks navn: THE HONGKONG AND SHANGHAI BANKING CORPORATION LIMITED
    • (Vennligst sørg for å skrive mottakerbankens fulle navn for å sikre at din betaling behandles i tide.)
    • Mottakende banks adresse: 1 QUEEN'S ROAD CENTRAL, HONG KONG.
    • Swift-kode: HSBCHKHHHKH
    • Vi anbefaler å bruke din lokale HSBC-bank for bankoverføringen, for å redusere internasjonale overføringsgebyr.
  • 5. Etter du har fullført betalingen, logg inn på din konto og klikk på "Mine bestillinger".
  • 6. Klikk på "fullfør betaling".

• 7. Fyll inn din betalingsinformasjon, og vi vil begynne å behandle din bestilling så snart betalingen har blitt konfirmert.

Hvis du har videre spørsmål angående betaling av din bestilling hos LightInTheBox.com via bankoverføring, send en e-post til: wire@lightinthebox.com

Det er vårt mål å sikre at hver kundes bankoverføring behandles så enkelt som mulig; vennligst kontroller det totale betalingsbeløpet med din tjenesteleverandør for bankoverføringer. LightInTheBox.com kan ikke holdes ansvarlige for bankoverføringsgebyrer eller -avgifter som pålegges av din lokale bank.

ATest