Jeg valgte oprindeligt Western Union, kan jeg skifte til PayPal?

Det er intet problem at skifte. Selvom du først vælger Western Union, kan du stadig betale med PayPal.

Du kan sende penge direkte til vores PayPalkonto:
order@litb-inc.com

Angiv dit bestillingsnummer i bemærkningslinjen (når du betaler via PayPal kan du tilføje bemærkninger).

Du kan også kontakte os gennem Live Chat (klik på Live Chat-knappen i det øverste højre hjørne), de vil sende dig en betalingsanmodning via PayPal, hvilket gør det nemmere for dig at betale.

Så snart vi har bekræftet at betalingen er modtaget, begynder vi at behandle din bestilling.