Hvilke betalingsmetoder accepterer i?

Betalingsmetoder

Betal med PayPal

Når du vælger at betale med paypal, bliver du omdirigeret til PayPal-betalingssiden, hvor du kan bekræfte din betaling ved at logge ind med dit PayPal-brugernavn og din adgangskode. Du kan stadig betale, selv uden en PayPal-konto. For at gøre dette, skal du klikke på "Betal med betalingskort/kreditkort", og du vil blive omdirigeret til en sikker side, hvor du kan indtaste dine kreditkortoplysninger eller fuldføre din betaling sikkert via PayPal.Hvis du ikke ønsker at oprette en ny PayPal-konto, kan du klikke på "Ador", Så kommer du tilbage til shoppingshjemmesiden, og du kan vælge en anden betalingsmetode.

Betal Med Kredit - / Debetkort

De kreditkortsystemer, der er anført ovenfor, er de mest almindeligt anvendte kreditkort på dette websted. Vær ikke bekymret, hvis dit kreditkortsystem ikke er opført, vi opfordrer dig til at gå videre og foretage købet.

Bemærk, at Ador ikke indsamler dit kredit - /debetkortnummer eller personlige oplysninger, når du foretager en betaling. For spørgsmål vedrørende dine transaktioner på vores hjemmeside, bedes du kontakte din kortudstedende bank for yderligere information.

Betal med Klarna

Køb nu, betal senere med Klarna om 30 dage (Tilgængelig i Tyskland): når du vælger muligheden for at betale senere, bliver du omdirigeret til Klarnas side, for at indtaste dine personlige oplysninger. Når Klarna har godkendt transaktionen, behandler vi din ordre og sender den derefter afsted. Du betaler Klarna 30 dage efter modtagelse af fakturaen fra Klarna.

3 rentefrie afdrag med Klarna (tilgængelig i Storbritannien, Frankrig): Når du placerer en bestilling ved hjælp af betaling i 3 afdrag med Klarna, vil din betaling blive opdelt i 3 lige store betalinger, der automatisk vil blive trukket fra dit betalings-/kreditkort, der er registreret hos Klarna, hver 30. dag, indtil bestillingsbeløbet er betalt fuldt ud. Der pålægges ingen renter. I Klarna's app kan du også vælge at betale saldoen tidligere eller endda den hele saldoen.

For mere information om Klarnas betalingsmuligheder, se venligst Klarnas hjemmeside:  https://www.klarna.com

Klarna T&Cs:https://www.klarna.com/international/terms-and-conditions

Klarna Notits om privatliv:https://developers.klarna.com/documentation/klarna-payments/legal-privacy